ΕΕΣ Βόλου : Υγειονομική κάλυψη του Final 4 Μεικτών Θεσσαλίας <ΑΝΕΣ ΠΡΩΤΕΥΣ Cup> στη Σκιάθο

Την Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε ο τελικός των μεικτών ομάδων της ΕΠΣΘ  - Final-4 <ΑΝΕΣ ΠΡΩΤΕΥΣ Cup> στη Σκιάθο και στο Δημοτικό στάδιο Γεώργιος Σαρρής .
Για την ιστορία πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Μαγνησιακός έναντι του ΑΠΟΒ (2η θέση) την τρίτη θέση ο Α.Ο Σκιάθου και η Αγία Άννα την 4η θέση όπου και έλαβε το κύπελλο fairplay .
Ο τελικός ονομάστηκε ΑΝΕΣ ΠΡΩΤΕΥΣ Cup προς τιμήν του ομότιτλου καραβιού που στηρίζει τα νησιά των Σποράδων χειμώνα καλοκαίρι , στηρίζει τον Αθλητισμό και τις Ομάδες και προσέφερε Δωρεάν τα εισιτήρια για την μετακίνηση των ομάδων και των επιτελείων στη Σκιάθο.

Βάσει κανονισμού για να μπορέσει να ξεκινήσει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας θα πρέπει να υπάρχει
<γιατρός> αγώνα όπου και αναλαμβάνει να επέμβει όποτε χρειαστεί σε συνεργασία με τον Διαιτητή . Για να μπορέσει να ξεκινήσει και να εισέλθει στο Γήπεδο ο <γιατρός> αγώνα θα πρέπει να υπογραφεί το Φύλλο Αγώνα , από γιατρό με Α.Μ ή Νοσηλευτή , πιστοποιημένο διασώστη ή πρώτων βοηθειών ,  και κάτοχος έγκυρης κάρτας από την ΕΠΣΘ .

Στην Σκιάθο βρίσκεται και δραστηριοποιείται ο Εθελοντής Νοσηλευτικής του ΕΕΣ Βόλου Κωνσταντίνος Βαϊτσαράς , όπου παραβρέθηκε και τις δύο μέρες ημέρες του cup στηρίζοντας Εθελοντικά την διοργάνωση .
Ο Εθελοντής μας , άριστα καταρτισμένος σε υγειονομικά θέματα , πρώτες βοήθειες αλλά και με πολύχρονη πείρα στον χώρο των Αθλητικών διοργανώσεων μικρών και μεγάλων , και με αρκετές ώρες υπηρεσίας στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου και συμμετοχή σε αγώνες ποδοσφαίρου , τένις κλπ αθλημάτων και διοργανώσεων  έφερε εις πέρας και επάξια την διοργάνωση του - Final-4 <ΑΝΕΣ ΠΡΩΤΕΥΣ Cup> στη Σκιάθο .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη :
τον Α.Ο Σκιάθου και προσωπικά τον Πρόεδρο Κύριο Γεώργιο Μιτζέλο
την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας

Τον Κωνσταντίνο Παπαδήμο και το Goalpost για τις φωτογραφίες .
Το voloslive.gr  όπου μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε live τους αγώνες και την συνεχή ενημέρωση , επίσης και το goalpost.gr .

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Βόλου θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε κάθε αγώνα και σωματείο όποτε του ζητηθεί .


Φωτογραφίες 







Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες


Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα από το voloslive.gr










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις